Nog 2 maanden!!

Met nog maar 2 maanden voor mijn vertrek, is het aftellen begonnen en ben ik druk met het voorbereiden van mijn verblijf in Bukit Lawang.

Eén onderdeel van die voorbereiding is deze site op orde maken zodat mijn moeder, zusje, vriend, vrienden, familie, collega’s, leerlingen en alle andere geïnteresseerden mij kunnen volgen.

Als ik naar de foto kijk van deze eerste blogtekst, zwijmel ik weg en zie ik mezelf staan op het dak van Bukit Lawang Trust na een dag lesgeven. Ik kijk uit op de rand van de jungle en voel me tevreden.

Terug naar de realiteit van nu. Het voorbereiden. Ik ben bezig met het regelen van een visum, contacten onderhouden, een verzoek indienen voor een sponsor, een teacher training voor Bukit Lawang, de Indonesische taal leren, overal en nergens spullen verzamelen voor het ‘schooltje’ daar, uitzoeken welk transportmiddel het beste/snelste/duurzaamst is en aanstaande maandag start ‘Project Indonesië’ op de basisschool waar ik werkzaam ben in Arnhem. De hele school helpt mee om geld in te zamelen zodat ik materialen kan aanschaffen die ze daar goed kunnen gebruiken.
Over dit speciale project komt binnenkort een apart artikel.

Jullie vragen je ondertussen misschien af waarom ik dit eigenlijk ga doen en hoe ik hier terecht ben gekomen. Daar vertel ik graag over! In de eerstvolgende post vertel ik mijn motivatie.

Nu eerst vieren dat mijn allereerste blogpost klaar is!

Sampai jumpa lagi! Oftewel: tot ziens!

12 gedachtes over “Nog 2 maanden!!

  1. Lieve annaheel veel lievs plonyik hoop dat het heel goed met je gaat ik benk aan jou toppi wat je doet heel veel plezier

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s