Over mij.

319In november 1984 geboren, vaak verhuisd en nu mag ik zelfs een half jaartje op Sumatra wonen. Back to basic, in de jungle, vijf uur rijden van moderne faciliteiten.

Avontuurlijk, nieuwsgierig en levenslustig mag je mij wel noemen. Maar de ironie is dat Indonesië juist voelt als een tweede thuis.

In Nederland ben ik in het dagelijks leven juf op een basisschool in Arnhem en daarnaast gedragsspecialist. Voor de specialisatie ‘gedrag’ heb ik gekozen omdat mijn interesse altijd al naar speciale, bijzondere of aparte mensen – en dus ook kinderen – is uitgegaan. Ik hou van mensen die boven het maaiveld uitwaaien!

In Indonesië hoop ik naast Engelse les te geven, ook mijn passie voor sporten over te kunnen brengen. Sporten is voor mij a way of life.

Als ik thuis kom, zou ik het fantastisch vinden de Indonesische kookkunsten en een greintje van de ‘relaxt-heid’ er aan over te houden.

7 gedachtes over “Over mij.

 1. lieve lieve lieve juf Anna
  hoe gaat het daar een halfjaar is nog niet om maar ik mis je nu
  al ik hoop dat de tijd vliegt tot de veestweek
  groetjes Rayan

  Like

 2. haii juf anna
  de chocolade ei die je ons gaf voor dat je ging,heb ik nog bewaard.de ei ligt al maanden in de koelkast en eigenlijk wil ik hem wel opeten.ik heb de groepsfoto van 2017/2018 heb ik boven mijn bed gehangen.veel succes nog met les geven❤️❤️❤️

  Like

 3. Beste juf Anna,
  Hoe gaat daar? Ik hoop dat je snel weer terug bent. Onze klas heeft je nodig!! In groep 8!!
  Groetjes Edinho

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s